Чернігівський письменник та мандрівник Олександр Волощук презентував у Сумах свою дев’яту книгу

Чернігівський письменник та мандрівник Олександр Волощук презентував у Сумах свою дев’яту книгу

Чернігівський письменник та мандрівник Олександр Волощук презентував у Сумах свою дев’яту книгу
. undefined

Книгу "Пішки навколо моря" презентував у Сумах чернігівський мандрівник і письменник Олександр Волощук.

На презентацію дев’ятої книги автора до Центральної міської бібліотеки імені Тараса Шевченка прийшли бизько 30 людей. Ця збірка є продовженням "Записки цивілізованого дикуна", яку він видав у 2014 році.

"Половина книги присвячена моїй пішій мандрівці навколо Чорного моря, яку я здійснив три роки тому. Але тільки половина, тому що інша половина книги – це інші мандрівки. Це мандрівки Європейськими країнами – Польща, Франція, Італія, Данія, Люксембург. Також психологічне дослідження філософії автостопу, інші цікаві речі", - розповів письменник і мандрівник Олександр Волощук.

До Сум автор книги "Пішки навколо моря" приїздить не вперше.

"Сашко їхав через Суми і зайшов випадково у бібліотеку щось запитати і тут ому сказали, що у нас є такий клуб і дали звичайно мої реквізити. Ми зв’язалися і з того часу почали товаришувати. Це було десь років сім. У мене є всі книги і зараз сподіваюся, що він мені її подарує", каже керівник Сумського міського клубу мандрівників Георгій Назаренко

"Я знайомий з Волощуком мабуть років п’ять-шість, може й більше. Він до нас приїжджав у Суми не один раз. Я давно слідкую за його подорожами в Інтернеті, він пише у Facebook. Книжок ще не читав, першу купив, щоб його підтримати, я більше слідкую в Інтернеті", - говорить відвідувач презентації Юрій Кудрявцев.

Зараз письменник працює над своєю десятою книгою, вона не про мандрівки, а про жіночу футбольну команду «Легенда Чернігів».

У 2020 році Олександр Волощук планує мандрівки на Балкани, Прибалтикою, Латвією, Литвою, Естонією, Фінляндією, Швецією та Норвегією.

На початок