У США жінка відкрила стрілянину в церкві

У США жінка відкрила стрілянину в церкві

Лейквудська церква
Служба в Лейквудській церкві, штат Іллінойс, 24 травня 2020 р. Ілюстративне фото: AP/Nam Y. Huh

В американському місті Лейквуд штату Техас жінка відкрила стрілянину в церкві.

Про це повідомило видання NBC DFW із посиланням на поліцію.

За словами начальника поліції Троя Фіннера, жінка віком від 30 до 35 років зайшла до церкви з гвинтівкою в руках приблизно о 12:53 за місцевим часом. Поруч ішов хлопчик п'яти років. Жінка відкрила вогонь та поранила двох людей.

Місцеві правоохоронці повідомили, що жінку-нападницю ліквідували. Дитина, яка супроводжувала жінку, дістала поранення під час стрілянини.

Двоє людей постраждали та були госпіталізовані, поранений хлопчик перебуває у критичному стані. Жодних мотивів для скоєння злочину виявлено не було.

Правоохоронці проводять розслідування на місці події.

Недавні стрілянини в США

В американському місті Перрі, штат Айова, у перший день навчання після різдвяних канікул в старшій школі сталася стрілянина. Там 17-річний підліток застрелив шестикласника та поранив ще п’ятьох.

23 грудня в американському місті Окала, штат Флорида, у торговельному центрі Paddock Mall сталася стрілянина, внаслідок чого загинув чоловік та були поранені кілька людей.

25 грудня у США сталася стрілянина у торговельному центрі "Цитадель" в Колорадо-Спрінгс, штат Колорадо. Одна людина загинула і двоє отримали серйозні поранення.

На початок