Чоловіка речниці Нацполіції Волині взяли під варту у залі суду

Чоловіка речниці Нацполіції Волині взяли під варту у залі суду

Чоловіка речниці Нацполіції Волині взяли під варту у залі суду
. Суспільне Волинь

41-річному Роману Бузулуку, який п'яним спричинив смертельну ДТП у Луцьку обрали запобіжний захід. У залі суду його взяли під варту.

Луцький міськрайонний суд обрав міру запобіжного заходу - 60 діб під вартою. Вийти зі слідчого ізолятора Роман Бузулук може сплативши заставу у сумі - 168 тисяч 160 гривень.

Чоловіку речниці Нацполіції Волині, який спричинив смертельну ДТП, обрали міру запобіжного заходу
Чоловіку речниці Нацполіції Волині, який спричинив смертельну ДТП, обрали міру запобіжного заходу. Суспільне Волинь
Читайте також: "Я у стресовому стані", - речниця Нацполіції Волині прокоментувала смертельну ДТП"

41-річному водію інкримінують порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілої.

За версією слідства, Роман Бузулук може переховуватись від суду, впливати на свідків і потерпілих. Під час судового засідання стало відомо, що чоловік неодноразово вчиняв адмінправопорушення, у тому числі перевищення швидкості.

Нагадаємо, автопригода трапилась 27 вересня у Луцьку, на перехресті вулиць Потебні та Гнідавська. 47-річна пасажирка Volkswagen Passat померла не доїхавши до лікарні. Внаслідок аварії травмувалося троє людей. У крові Романа Бузулуку виявили 0,36 проміле алкоголю в крові о 4 ранку. Здати аналіз його змусили примусово через 6 годин після аварії.

Дружина обвинуваченого - речниця Нацполіції Волині Ольга Бузулук, на момент аварії була поруч з чоловіком на пасажирському сидінні. У справі виступає свідком.

Чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

На початок