Нафтопереробний завод у російському Туапсе став черговою ціллю СБУ — джерела

Нафтопереробний завод у російському Туапсе став черговою ціллю СБУ — джерела

Нафтопереробний завод у російському Туапсе став черговою ціллю СБУ — джерела
Нафтопереробний завод у Туапсе у Краснодарському краї РФ. Getty Images

Потужна пожежа на нафтобазі у російському місті Туапсе в Краснодарському краї стала результатом спецоперації Служби безпеки України.

Про це повідомляють джерела Суспільного.

Зазначається, що нафтобазу атакували безпілотники СБУ. Внаслідок пожежі на обєкті пошкоджень зазнала установка первинної обробки нафтопродуктів, а саме — вакуумна та атмосферна колони.

"СБУ бʼє вглиб РФ і продовжує атаки на обʼєкти, які не тільки мають важливе значення для економіки Росії, але й забезпечують паливом ворожі війська. Далі буде багато сюрпризів, системна робота триває", — повідомляє джерело.

Раніше, 21 січня, розташований на узбережжі Балтійського моря російський завод "Новатек" призупинив свою роботу після атаки українських безпілотників.

Що відомо про пожежу на нафтобазі у Туапсе

Пізно ввечері 24 січня у російському місті Туапсе в Краснодарському краї виникла потужна пожежа на нафтобазі. Попередньо жертв та постраждалих немає. Місцеві жителі повідомили про проліт кількох безпілотників до та після пожежі на нафтобазі.

Вранці 25 січня пожежу на нафтобазі повністю загасили. Неподалік із нафтобазою проходить центральна траса в напрямку Сочі та міжнародного аеропорту, де в проміжку з 23:13 годин 24 січня до 02:07 25 січня за місцевим часом був оголошений план "Килим", який запроваджується за умови, коли у небі помічають невідомі або небезпечні об'єкти.

На початок