Армія РФ з мінометів обстріляла дві громади на Сумщині

Армія РФ з мінометів обстріляла дві громади на Сумщині

Вночі 23 січня російська армія здійснила 2 обстріли прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 5 вибухів.

Про це повідомили в Сумській ОВА.

Обстрілів зазнали Середино-Будська та Зноб-Новгородська громади. По Середино-Будській громаді здійснено мінометний обстріл нараховано 2 вибухи. Також з мінометів російські військові били й по Зноб-Новгородській громаді зафіксовано 3 вибухи.

Що відомо про обстріли Сумщини 22 січня

Протягом дня 22 січня армія РФ 40 разів обстрілювала Сумщину. Зафіксовано 186 вибухів. Ударів зазнали Хотінська, Юнаківська, Білопільська, Краснопільська, Великописарівська, Есманьська, Середино-Будська та Свеська громади. По Білопільській громаді було влучання дрона типу "FPV" (3 вибухи), обстріли з мінометів (12 вибухів) та артилерії (24 вибухи). Великописарівська громада зазнала ударів з артилерії (28 вибухів), мінометів (9 вибухів), гранатометів СПГ та АГС (39 вибухів). Також було скидання ВОГ за допомогою БпЛА (4 вибухи) та влучання дронів типу "FPV" (2 вибухи). У Краснопільській громаді зафіксовано скидання ВОГ за допомогою БпЛА (6 вибухів) та мінометний обстріл (4 вибухи). На територію Есманської громади армія РФ скинула 9 мін. Також був обстріл зі стрілецької зброї. Хотінська громада зазнала ударів з мінометів (25 вибухів). У Свеській громаді був мінометний обстріл (2 вибухи) та артобстріл (3 вибухи). По Юнаківській громаді російські військові завдали ударів з артилерії (8 вибухів). У Середино-Будській громаді були мінометні обстріли (8 вибухів).

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок