В Одесі через карантин на маршрути вийшли додаткові автобуси та трамваї

В Одесі через карантин на маршрути вийшли додаткові автобуси та трамваї

В Одесі через карантин на маршрути вийшли додаткові автобуси та трамваї
. theworldnews.net

Додаткові автобуси та трамваї запустили на маршрути в Одесі. Це пов'язано з карантинними обмеженнями щодо максимально допустимої кількості людей у салоні, пояснив міський голова Геннадій Труханов.

За його словами, для цього зокрема довелося раніше запланованого пустити на рейс другий вагон "Одесій макс". Також вулицями міста курсуватимуть автобуси підвищеної місткості.

"Проблема не в тому, щоб вивести більше вагонів, а в тому, що у нас не вистачає водіїв на усі вагони. Водії як, і працівники громадських служб, знаходяться в однаковій ситуації. Я маю на увазі з розповсюдженням коронавірусу, вони так само хворіють", – пояснив Труханов.

Він запропонував провести нараду та обговорити роботу транспорту, а також графік роботи підприємств та надіслати звернення до роботодавців.

"Якщо це зміни, які їздять на роботу до лікарень чи підрозділи, які забезпечують життєдіяльність міста, вихід має бути на 8:00 ранку. Інші комерційні підприємства могли б свій роботу починати о 9:00-10:00, аби розвантажити міський транспорт", – зазначив мер.

Нагадаємо, вранці 28 вересня мешканці Суворовського району Одеси перекрили рух через карантинні обмеження в роботі транспорту. Протестувальники запевняли, що в Одесі зменшили кількість автобусів, які курсують зранку, а водії перевозять лише сидячих пасажирів у масках.

Читайте також

На початок