Депутати та їх діти: кого веде Блок Кернеса до міськради на місцевих виборах-2020

Депутати та їх діти: кого веде Блок Кернеса до міськради на місцевих виборах-2020

Депутати та їх діти: кого веде Блок Кернеса до міськради на місцевих виборах-2020
. Суспільне Харків

У списку кандидатів політичної партії "Блок Кернеса — Успішний Харків" до Харківської міськради — 84 прізвища. Це чиновники міськради, керівники комунальних і приватних підприємств, викладачі, адвокати. Серед молоді є діти депутатів.

Суспільне ознайомилось зі списком партії у міській виборчій комісії. Так, у списку:

  • №31. Дмитро Каратуманов, 29 років, син депутата облради Олега Каратуманова, головний державний інспектор Головного управління Держпраці у Харківській області;
  • №44. Неллі Цибульник, 32 роки, донька голови Адміністрації Новобаварського району Тетяни Цибульник (вона у списку під №35), фізична особа — підприємець;
  • №50. Анастасія Журавльова, 23 роки, донька директора КП "Ритуал" Євгена Журавльова, хірург-інтерн 17-ї лікарні у Харкові;
  • №58. Аліса Панова, 29 років, донька директора КП "Харківводоканал" Віталія Панова, асистентка кафедри у Національному юридичному університеті ім. Я. Мудрого;
  • №65. Михайло Медведєв, 28 років, син депутата міськради Юрія Медведєва, директор ТОВ "Мегапроект".

Повний список Блоку Кернеса та інші зареєстровані списки партій опубліковані на сайті Харківської міськради в розділі документів міської виборчої комісії.

На партконференції 23 вересня Ігор Терехов, перший заступник мера Харкова Геннадія Кернеса, назвав список "стабільним" і повідомив, що у ньому багато молоді.

"Ми сьогодні у список внесли величезну кількість молоді. Хочу сказати, що десь близько 40% — це молоді люди, амбіційні, люди, які проявили себе, яким ми дамо імпульс і перспективу прояву себе у "Блоці Кернеса — Успішний Харків" і в нашому успішному місті", — сказав того дня Терехов.

Станом на 12:40 28 вересня зареєстровані списки 15 з 16 партій, це 820 кандидатів в депутати, повідомила Суспільному голова міської виборчої комісії Ольга Мозгова. За її словами, 28 вересня розглядатиметься єдиний список — партії "Сила і честь".

Що відомо

  • В першій п'ятірці "Блоку Кернеса — Успішний Харків" — Геннадій Кернес, Ігор Терехов, Олександр Новак, Тетяна Чечетова-Терашвілі, Вікторія Китайгородська.
  • Діти депутатів та чиновників йдуть у міськраду не вперше. На місцевих виборах 2010 року до Харківської міської ради пройшли Микита Шенцев (син нардепа Дмитра Шенцева), Максим Мусєєв (син директора метро), Олександр Кацуба (син ексголови Дергачівської РДА).
  • Список кандидатів Блоку Кернеса в облраду очолив син Кернеса Кирило.
На початок