Зв’язав продавчину та викрав гроші: на Полтавщині чоловіка підозрюють у розбоях

Зв’язав продавчину та викрав гроші: на Полтавщині чоловіка підозрюють у розбоях

Зв’язав продавчину та викрав гроші: на Полтавщині чоловіка підозрюють у розбоях
. ГУ національної поліції в Полтавській області

Правоохоронці Полтавщини затримали 35-річного чоловіка, якого підозрюють у вчиненні розбійних нападів. Йому вже повідомили про підозру, повідомляють на сайті поліції області.

За версією слідства, 35-річний чоловік двічі здійснив розбій. Вперше це сталося 12 вересня близько 4 години ночі у Полтаві, коли прийшов до квіткового магазину. Погрожуючи предметом, схожим на пістолет, він зв’язав 40-річну продавчиню та забрав 2000 гривень. Після цього втік.

А через 4 дні вночі прийшов до автомийки, що у селі Розсошенці, неподалік Полтави. Теж погрожував пістолетом і вимагав гроші. Звідти викрав 620 гривень.

Гроші та пістолет, які вилучили у затриманого
Гроші та пістолет, які вилучили у затриманого. ГУ національної поліції в Полтавській області

"Стало зрозуміло, що до обох злочинів може бути причетна одна й та ж особа. У ході проведення оперативно-розшукових та слідчих дій нам вдалося упродовж кількох годин вийти на слід та затримати підозрюваного. Ним виявився місцевий 35-річний чоловік, який раніше вже мав проблеми із законом. Наразі фігурант затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру та вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу", − повідомив начальник головного управління Полтавщини Іван Вигівський.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за частинами 1 та 3 статті "Розбій". Якщо провину підозрюваного доведуть, йому загрожує від 7-ми до 12-ти років позбавлення волі. Також у нього конфіскують майно, яким він заволодів під час вчинення правопорушень.

На початок