Простір для підтримки ветеранів відкрили у Вінниці

Простір для підтримки ветеранів відкрили у Вінниці

Простір для підтримки ветеранів відкрили у Вінниці
. Оригінальне

«Veteran Hub» у Вінниці відкрили онлайн. Майже півроку організатори проєкту шукали приміщення, а також фахівців, які зможуть працювати в центрі. Тут надаватимуть юридичну та психологічну допомогу, а ще - підтримку при відкритті власної справи та консультації підприємцям.

«Veteran Hub» відкрили, аби надавати безкоштовну допомогу ветеранам, військовим, курсантам, поліціянтам, рятувальникам та членам їх родин. Такий у 2018 створили у Києві і вже надали допомогу понад трьом тисячам ветеранів, розповідає керівниця організації "Veteran Hub" Івона Костина.

"У Вінниці дуже багато військових баз порівняно з іншими регіонами України. Модель "ветеран-хабу" є універсальною", - каже Івона Костина.

Онлайн військовий хаб
Оригінальне

У центрі працює 12 спеціалістів: психологи, юристи, фахівці з кадрів. П'ятеро з них — ветерани війни на Сході. Серед таких — військовий Олександр Грамарчук. Він первинний консультант.

Онлайн військовий хаб
Оригінальне

Стати клієнтом хабу може будь-хто, навіть без наявності посвідчення учасника бойових дій. Усі послуги — безкоштовні. Поки Вінниця у помаранчевій зоні, хаб працюватиме онлайн. Фахівці визначать, консультації якого спеціаліста потребує військовий, і проведуть її у Zoom.

Після зміни зонування центр запрацює у звичному режимі.

Наразі керівники проєкту працюють над створенням ветеран хабу у Дніпрі.

Читайте також

На початок