Мешканці міста на Вінниччині скаржаться на антисанітарію у громадських туалетах

Мешканці міста на Вінниччині скаржаться на антисанітарію у громадських туалетах

Мешканці міста на Вінниччині скаржаться на антисанітарію у громадських туалетах
.

Майже 200 підписів під зверненням до Бершадської мерії зібрали містяни. У ньому просять звернути увагу на антисанітарію у громадських туалетах. Фото одного з них у центральному парку відпочинку опублікував у соцмережах місцевий житель Олександр Борух.

Опісля разом з друзями почав збирати підписи під зверненням до мерії. У ньому просять звернути увагу на антисанітарію у вбиральні.

Туалети

«У нас у вівторок, пятницю та в неділю проходить базар, буквально 10 м звідси. У парку відпочинку проходять більше тисячі людей щодня. Діти ходять, люди, знаючи, що тут є туалет, заходять сюди», - розповідає бершадчанин Олександр Борух.

У вбиральні у парку відпочинку з двох кабінок працює одна. Та й тут ніде стати, розповідає Олександр Борух. Вбиральня біля автовокзалу — без вікон і дверей. Поряд — гора сміття.

Туалети

Два року тому у мерії почали обговорювати питання щодо підземного туалету у центральому парку, розповідає заступник міського голови Віталій Синявський. Тоді будівельні роботи міський голова Михайло Кольченко пропонував зробити за гроші підприємців. Рішення про туалет за гроші підпримців не підтримали депутати. Тож будувати вбиральню у цьому році за кошти міського бюджету не планують. А поки ж єдиний у Бершаді безкоштовний теалет є біля адмінбудівель в центрі міста, і той не цілодобовий. У рік його обслуговування обходиться міському бюджету в 300 тисяч гривень.

Містяни ж сподіваються, що після їхнього звернення комунальники хоча б прибиратимуть ті вбиральні, які є.

Напередодні виборів у марафоні “Місцеві” Суспільне висвітлюватиме проблеми в сфері медицини, безпеки, екології, освіти в регіоні, які можна вирішувати на місцевому рівні. Якість доріг та питної води, забруднення річок та закриття шкіл. Тема цього тижня - інфраструктура.

Читайте також

  • Вінничани просять відремонтувати дорогу у приватному секторі міста
  • "Перетворюй сміття в дерева": у Вінниці екомобіль приймає вторсировину
  • На Вінниччині незаконно видобували глину та виготовляли цеглу

На початок