Втрати Волині: на передовій загинули ще четверо бійців

Втрати Волині: на передовій загинули ще четверо бійців

Як повідомили в громадах області, у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців з Волині: Сергій Бардась, Юрій Стеблянко, Тарас Іщик і Назарій Бодняк.

Тарас Іщик

11 грудня під час виконання бойового завдання у Донецькій області загинув військовослужбовець із села Осівці Тарас Іщик.

на війні загинув 21-річний Тарас Іщик з Волині
Тарас Іщик.

Як повідомили у Камінь-Каширській громаді, полеглому захиснику був 21 рік. Дату та місце прощання з військовим сповістять додатково.

Юрій Стеблянко

У Ківерцівській міській раді повідомили, що 16 грудня відбудеться прощання з загиблим на війні захисником Юрієм Стеблянко. Бійцю було 45 років.

Загинув боєць з Ківерців Юрій Стеблянко
Юрій Стеблянко.

У волинянина залишилися дружина і троє дітей. Відомо, що Юрій Стеблянко служив у штурмовому полку "Сафарі". Загинув при виконанні службових обовʼязків.

Назарій Бодняк

13 грудня у Ковельську громаду привезли тіло полеглого 25-річного військовослужбовця Назарія Бодняка. Прощання із захисником відбудеться 14 грудня.

Від поранень помер боєць з Волині Назарій Бодняк
Назарій Бодняк.

За даними Ковельської міської ради, наприкінці листопада біля Гуляйполя на Запоріжжі боєць отримав важке поранення. Лікарі боролися за його життя, але волинянин помер у київському шпиталі.

Сергій Бардась

Про втрату також повідомили у Підгайцівській громаді — на передовій загинув 50-річний військовослужбовець із села Лище Сергій Бардась.

На війні загинув боєць ЗСУ з Волині Сергій Бардась
Сергій Бардась.

Несумісні із життям поранення боєць отримав 11 грудня, під час вогневого ураження російським дроном позицій в районі населеного пункту Роботине на Запоріжжі.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок