"Янголята в колі друзів": у Луцьку відбувся благодійний концерт для людей з інвалідністю

"Янголята в колі друзів": у Луцьку відбувся благодійний концерт для людей з інвалідністю

У Палаці культури міста Луцька відбувся благодійний концерт "Янголята в колі друзів". У ньому взяли участь 150 дітей та дорослих, більшість з яких — люди з інвалідністю.

Така подія у Луцьку відбувається вп'яте, розповіла Суспільному голова громадської організації Янголята" Юлія Поліщук. З її слів, під час концерту будуть номери в інклюзивному форматі.

"Будуть номери спільно дітей з особливими потребами із дітьми загального розвитку. Цього року в нас 150 учасників 12 номерів. Захід ми проводимо щороку, тому що бачимо, що в цьому є потреба", — говорить Юлія Поліщук.

Голова громадської організації Янголята" Юлія Поліщук
Голова громадської організації Янголята" Юлія Поліщук. Фото: Суспільне Луцьк

18-річна Уляна Сухачевська та її мама Тетяна кажуть: намагаються постійно брати участь у творчих конкурсах концертах і виставах.

"Важливі такі події, як для дітей, так і для батьків, тому що видно працю кожного вчителя, кожної мами, кожної родини, яка стоїться за дитиною", каже Тетяна Сухачевська.

Її донька грає в інклюзивній виставі про Луцьк. Уляна каже: буде і співати, і розповідати про те, як Миколай захистив місто, коли на нього напали татари.

Тетяна та Улянка Сухачевські
Тетяна та Улянка Сухачевські. Фото: Суспільне Луцьк

Під час заходу відбулася виставка-продаж речей, які діти зробили власноруч. Виручені гроші спрямують на потреби Збройних Сил України, — розповіла учасниця виставки Уляна Мумчич.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок