Втрати Волині: сповістили про загибель ще чотирьох військовослужбовців

Втрати Волині: сповістили про загибель ще чотирьох військовослужбовців

1 грудня в громадах області повідомили, що у боях з російськими військами загинули ще четверо бійців з Волині: Олександр Хомич, Андрій Лукашук, Віталій Рябчук і Андрій Чумак.

Олександр Хомич

На території Іваничівської тергромади оголосили дводенну жалобу у зв'язку із загибеллю військовослужбовця Олександра Хомича.

Загинув боєць ЗСУ з Волині Олександр Хомич
Олександр Хомич.

Боєць був родом із села Лугове. 2 грудня в рідному селі захисника відбудеться прощання і чин похорону.

Андрій Лукашук

29 листопада поблизу села Синьківка Куп’янського району на Харківщині загинув військовослужбовець Андрій Лукашук. Бійцю було 45 років.

Загинув боєць із Ковеля Андрій Лукашук
Андрій Лукашук.

Як повідомили у Ковельській міській раді, Андрій Лукашук служив у війську з вересня 2022 року. Дату прощання обіцяють оголосити пізніше.

Віталій Рябчук

Про втрату також повідомили у Колодяжненській громаді — 12 листопада під час штурмових дій у районі населеного Першотравневе Харківської області загинув Віталій Рябчук.

Загинув боєць ЗСУ з Волині Віталій Рябчун
Віталій Рябчун.

Полеглому захиснику із села Волошки було 26 років, він служив радіотелефоністом розвідувального відділення. В громаді оголосили триденну жалобу.

Андрій Чумак

Жалобу також оголосили у Голобській громаді. Там повідомили, що під час виконання бойового завдання на передовій загинув боєць Андрій Чумак.

Коли та де поліг захисник там не уточнюють. "Найдобріший з усіх, кого я знала й знаю. Завжди привітний, усміхнений та готовий допомогти. До останнього вірила, що ти живий", — зазначила одна із дописувачок під повідомленням про загибель Андрія Чумака.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок