COVID-19 в Одесі: 16 класів та 3 групи в навчальних закладах міста закрили

COVID-19 в Одесі: 16 класів та 3 групи в навчальних закладах міста закрили

COVID-19 в Одесі: 16 класів та 3 групи в навчальних закладах міста закрили
. MRPL.CITY

16 класів та 3 групи в навчальних закладах Одеси перевели на дистанційне навчання через виявлення хворих на COVID-19. Про це розповіла директорка департаменту освіти та науки Одеської міськради Олена Буйневич.

Вона додала, що навчальні заклади, у яких виявили учнів, хворих на COVID-19, продовжують працювати у звичайному режимі.

"У всіх цих закладах наразі продовжується нормальний освітній процес, оскільки повна дезінфекція закладу була проведена спеціалістами відповідної лабораторії", — розказала Олена Буйневич.

У разі діагностування в учня або педагога COVID-19 весь клас переводять на двотижневу самоізоляцію, а школу закривають на 2 дні для проведення санітарної обробки, пояснила Буйневич.

Нагадаємо, 10 вересня в Україні змінився розподіл міст за карантинними зонами відповідно до ситуації з коронавірусом. Він діятиме протягом 14 днів. Таке рішення ухвалили на позачерговому засіданні Держкомісії з питань ТЕБ і НС.

До "червоної" зони увійшов Болградський район та залишилися міста Біляївка та Ізмаїл, решта регіону поділилася на “помаранчеві”, “жовті” та “зелені” частини.

У "жовтій" зоні опинилися: міста Одеса, Білгород-Дністровський, Теплодар, Южне, а також Арцизький, Березівський, Іванівський, Кодимський, Лиманський, Савранський та Саратський райони Одеської області. Місто Подільськ, яке раніше було у "жовтій" зоні, потрапило до "зеленої".

Читайте також

На початок