Падіння уламків ракети у Дніпровському районі: що розповіли жителі

Падіння уламків ракети у Дніпровському районі: що розповіли жителі

Падіння уламків ракети у Дніпровському районі: що розповіли жителі
. Фото: Суспільне Дніпро

Внаслідок падіння уламків ракети у Дніпровському районі пошкоджений житловий будинок. Відомо, що під час ракетної атаки у будинку перебували двоє дорослих та троє дітей.

Про це повідомляють журналісти Суспільного.

Жителька Дніпровського району Валентина живе поряд з місцем, де впали уламки ракети. Каже: від удару відкрились двері на балконі. Жінка одразу пішла на місце вибуху.

"Тут побачила дим у вирві, уламки. Всі в шоковому стані, донька, у неї син 12 років, теж дуже злякався", – розповіла вона.

Місцева жителька Юлія сказала, що прокинулась від вибуху .

"В цьому домі була моя родина: мама, брат, дві сестри, і дочка моя, залишилась у бабусі. Тяжко всім, мама з ліками, з дітьми працюють психологи", – каже жінка.

Від вибуху прокинулася і Наталія. Жінка також живе у багатоповерхівці навпроти місця падіння уламків. Вікна її квартири вціліли. Розповідає, через вибух її кішка втекла з дому.

"Диван наче почав рухатись. Потужний удар, злякалися дуже. Вскочила, начало всю трясти, з переляку. Це жах. Це, нормальній людині таке переносити. Я взагалі не знаю як", – говорить жінка.

Голова Дніпровської районної адміністрації Юрій Яндульський каже, загалом пошкоджено приватний будинок, 5-ти поверхівку та авто.

"На момент падіння уламків у приватному будинку була родина. Перебувало троє діточок. 8 місяців та двоє дітей віком восьми років. Дякувати богу постраждалих немає", – розповів голова Дніпровської районної адміністрації Юрій Яндульський.

На місці падіння уламків працює комісія, яка підраховує збитки від атаки РФ, каже Юрій Яндульський. Громадські організації та волонтери надають людям будівельні матеріали.

Читайте нас у Telegram: Суспільне Дніпро

На початок