На Житомирщині затримали 17-річного юнака, якого підозрюють у вбивстві односельчанки

На Житомирщині затримали 17-річного юнака, якого підозрюють у вбивстві односельчанки

На Житомирщині затримали 17-річного юнака, якого підозрюють у вбивстві односельчанки
.

3 вересня поліція затримала 17-річного жителя села Ярунь Новоград-Волинського району, якого підозрюють у вбивстві його 39-річної односельчанки. 4 вересня суд обиратиме підозрюваному запобіжний захід.

Про це на брифінгу розповів керівник Нацполіції в області Юрій Олійник. За його словами, підозрюваного затримали 3 вересня. Власної вини хлопець не визнає:

"Підозрюваний сьогодні, 4 вересня, ознайомився з підозрою. Відреагував спокійно. Про мотиви вбивства поліції відомо, але їх не розголошуватимуть в інтересах слідства. Є ще ряд незаконних дій, які ця особа могла вчиняти на території Новоград-Волинського району. Тривають слідчі дії, збирають докази. Результати у поліції оприлюднять пізніше".

Нагадаємо, що 22 серпня вранці у селі Ярунь Новоград-Волинського району неподалік власного будинку знайшли вбитою 39-річну місцеву жительку. Жінку задушили, коли вона поверталась додому після відпочинку у місцевому кафе. Під підозру потрапив 17-річний односельчанин, який того дня святкував власний день народження у тому ж кафе.

4 вересня о 15.00 у Житомирі відбудеться суд, де підозрюваному мають обрати запобіжний захід.

ОНОВЛЕНО:

17.00 – за інформацією речниці Нацполіції Алли Ващенко, засідання суду проходить без участі підозрюваного, оскільки адвокат повідомив, що у його підзахисного стався психоемоційний зрив. Суд розглядає клопотання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без внесення застави.

5 вересня на сайті прокуратури Житомирської області з'явилася інформація, що ухвалою Корольовського районного суду міста Житомира підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Речниця прокурати області Тетяна Гоша каже, що з огляду на тяжкість скоєного злочину, ювенальні прокурори наполягатимуть на застосуванні до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Готується апеляційна скарга на ухвалу суду щодо цілодобового домашнього арешту.

На початок