Украв авто у сусіда по палаті та в'їхав у дерево: у Черкасах судитимуть жителя Кіровоградщини

Украв авто у сусіда по палаті та в'їхав у дерево: у Черкасах судитимуть жителя Кіровоградщини

У Черкасах житель Кіровоградської області, перебуваючи на лікуванні у місцевій лікарні, поцупив ключі від автівки у хворого зі своєї палати. Пересуваючись на краденому автомобілі, чоловік в'їхав у дерево.

За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом чоловікові повідомили про підозру, розповіла Суспільному речниця прокуратури Черкаської області Богдана Кулик.

Жителю Кіровогорадської області повідомили про підозру за фактом незаконного заволодінняч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України транспортним засобом.

"38-річний чоловік у жовтні перебував на лікуванні в медустанові Черкас. Він викрав ключі від автомобіля у чоловіка, з яким перебував в одній палаті лікувального закладу. Потім взяв автомобіль, який перебував на паркувальному майданчику лікарні та зник", — розповіла речниця.

Рухаючись на поцупленому транспорті Черкасами, викрадач автомобіля вʼїхав у дерево. Того ж дня його затримали правоохоронці та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Санкція статтіч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від пʼяти до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Маєте новину про події з життя на Черкащині? Надсилайте сюди

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

На початок