Wizz Air скасував рейси до Угорщини на вересень

Wizz Air скасував рейси до Угорщини на вересень

Wizz Air скасував рейси до Угорщини на вересень
. cucc.ca

Авіакомпанія Wizz Air скасувала всі рейси з України до Угорщини до кінця вересня.

Зокрема, з розкладу угорського лоукостера прибрали рейси до Будапешта з Києва, Львова, Запоріжжя, Одеси та Харкова. На сайті авіаперевізника відсутні у продажу квитки на ці напрямки на найближчий місяць.

Wizz Air скасував рейси до Угорщини на вересень
Wizz Air скасував рейси до Угорщини на вересень. WIzz Air

У Wizz Air Суспільному підтвердили, що компанія не здійснюватиме жодних рейсів з України до Угорщини щонайменше до 30 вересня. При цьому представник перевізника не повідомив про причини такого рішення, пояснивши, що воно може бути пов’язане з епідеміологічною ситуацією та рішенням угорської влади заборонити в’їзд усім іноземцям із 1 вересня.

Нині на сайті авіакомпанії відсутні квитки на рейси Київ-Будапешт – до 30 вересня, Львів-Будапешт – до 1 жовтня, Запоріжжя-Будапешт – до 2 жовтня Одеса-Будапешт – до 2 жовтня, Харків-Будапешт – до 3 жовтня.

Що відомо

  • Угорщина оголосила про закриття кордонів на один місяць з 1 вересня. В'їзд дозволятимуть тільки громадянам країни або іноземцям з поважною причиною для в'їзду.
  • Через заборону в'їзду в Україну іноземних громадян, яка почала діяти 28 серпня, авіакомпанія МАУ скасувала низку рейсів.
  • Другий найбільший внутрішній авіаперевізник України SkyUp Airlines продовжив регулярні внутрішні рейси до середини жовтня.
На початок