На Волині через з'ясовування особистих стосунків вбили односельця

На Волині через з'ясовування особистих стосунків вбили односельця

На Волині через з'ясовування особистих стосунків вбили односельця
. Нацполіція Волині

Двоє жителів Любешівського районну викрали чоловіка. Запхали його у багажник автомобіля, відвезли у малолюдне місце та побили. Після отриманих травм - потерпілий помер. Підозрюваного затримали, свій вчинок він пояснив тим, що таким чином з'ясовував стосунки з убитим, повідомляють у Нацполіції області.

Поблизу свого будинку, на вулиці одного з сіл у Любешівського району знайшли тіло 37-річного місцевого жителя зі слідами насильницької смерті.

Під час оперативно-розшукових заходів з’ясувалося, що напередодні ввечері двоє мешканців цього ж району таким чином з'ясовували стосунки з убитим. Його викрали, помістили в багажник автомобіля та вивезли до ставка, що неподалік дамби між селами Люб’язь та Підкормілля цього ж району.

На Волині через з'ясовування особистих стосунків - вбили односельця
На Волині через з'ясовування особистих стосунків - вбили односельця. Суспільне Волинь

Там потерпілого побили, після чого відвезли у село за  місцем проживання, де залишили поблизу власного будинку. Від отриманих травм чоловік невдовзі помер.

Співробітники поліції встановили, що злочин скоїли місцеві мешканці: зробили вони це на ґрунті з’ясування особистих стосунків.  Їхній транспортний засіб вилучили.

Читайте також: "Волинянина підозрюють у вбивстві дружини"

Правоохоронці затримали підозрюваного у цій справі - 31-річного волинянина. Йому повідомили про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 146 "Незаконне позбавлення волі або викрадення людини" та ч. 1 ст. 115 "Умисне вбивство" Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Зраза вирішується питання про оголошення підозри 30-річному співучаснику злочину. За цими фактами тривають досудові розслідування.

На початок