“Пролежав до ранку”: Водія, який на Сумщині збив пішохода і втік, відшукали

“Пролежав до ранку”: Водія, який на Сумщині збив пішохода і втік, відшукали

“Пролежав до ранку”: Водія, який на Сумщині збив пішохода і втік, відшукали
. Поліція Сумської області

На Сумщині відшукали водія, який 24 серпня, близько 3.00, збив людину і втік. Пішохода в с. Сахни Конотопського району, вранці, знайшли перехожі, повідомляє поліція Сумської області.

За версією поліції, водій збив 17-річного жителя сусіднього села. Він зник з місця події, не надавши потерпілому необхідної допомоги. Юнак із політравмою, переломами нижніх кінцівок та травмою голови перебуває на лікуванні у Конотопській центральній лікарні.

На місці аварії поліцейські знайшли частину бокового дзеркала автомобіля та скло. Згодом відшукали 25-річного мешканця сусідньої області: його ВАЗ-2101 мав такі пошкодження. Він розповів, що злякався відповідальності та втік. Автівку вилучили та помістили на спецмайданчик.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху”.

Наразі Суспільне не має коментарів водія та травмованого або їхніх представників, але готове надати їм право висловити свою позицію пізніше.

Читайте також

  • У Сумах автобус насмерть збив людину - поліція.
  • У Сумах в аварії загинув чоловік, троє - травмовані.
  • 22 серпня в автомобільній аварії у селі Перекопівка Роменського району загинув чоловік.
  • Неподалік села Сад Сумського району, на автодорозі Київ-Суми-Юнаківка, 15 серпня близько 10-ї ранку сталася аварія. Загинув чоловік.
  • На Сумщині в аварії травмувалася жінка. Сталося це 13 серпня, близько 10.00, між селами Доброславівка та Чернеччина Охтирського району.
  • У Конотопському районі, на Сумщині, в аварії загинула жінка. Сталося це між селами Козацьке та Хижки 10 серпня, близько 18.00.

На початок