Син Зеленського перехворів на коронавірус

Син Зеленського перехворів на коронавірус

Син Зеленського перехворів на коронавірус
. Instagram, zelenskiy_official

Президент Володимир Зеленський повідомив, що його семирічний син та дружина перехворіли на COVID-19.

"COVID-19 — це зараза, іншого слова немає. Захворіла моя дружина і син, до речі, теж. І вони разом лікувались в лікарні. Якщо діти переносять це як діти, я вважаю, більш-менш нормально, тільки температура. І всі батьки переймаються цим, і дійсно хвилюються, то дорослі переносять цю хворобу дуже складно. Навіть ті дорослі, які, скажімо так, молоді, здорові, які займаються спортом", — заявив президент під час брифінгу у Миколаївській області.

Президент наголосив, що наразі люди перестали дотримуватись карантинних заходів. Він додав, що "ніхто не боїться коронавірусу, доки хтось поруч не захворів на цю хворобу".

"Хвороба виснажує повністю. Три тижні. На початку другого тижня у людей відчуття, що вони вмирають", — додав президент.

Що відомо

  • У червні позитивний результат тесту на COVID-19 отримала дружина президента України Олена Зеленська. Тоді в Офісі президента повідомили, що Зеленський та його діти теж зробили тест на COVID-19, але їхні результати були негативні. Спершу перша леді лікувалася амбулаторно, але згодом її госпіталізували. 3 липня повідомили, що Олена Зеленська одужала.
  • Президент Володимир Зеленський в інтерв'ю "Українській правді" розповів, що сам хотів заразитись коронавірусом, аби на власному прикладі продемонструвати людям, "що це страшно". Утім, додав, що його родина не пробачила б йому.
На початок