Дорогу до лікарень у Помірках у Харкові відремонтує ХОДА

Дорогу до лікарень у Помірках у Харкові відремонтує ХОДА

Дорогу до лікарень у Помірках у Харкові відремонтує ХОДА
.

Дорога у Помірках, де розташований медичний комплекс, зокрема онкологічний центр, буде відремонтована, коли Харківська облдержадміністрація візьме "на баланс". Зараз офіційно проїжджа частина довжиною у кілометр не належить нікому.

Про це повідомив очільник ХОДА Олексій Кучер на брифінгу під час візиту міністра охорони здоров‘я до Харкова.

"У нас є кошти, щоб цей кілометр відремонтувати. Але ми не можемо це зробити, поки не приймемо на баланс цю дорогу. Зараз ми на стадії листування, з’ясування. Я дуже хочу, щоб ми її отримали, після цього відремонтували. Це буде зроблено обов’язково", — повідомив Кучер.

Що відомо

  • Раніше Кучер повідомляв, що Харківська обласна державна адміністрація звернеться до Харківської міськради з питанням про можливість взяття на баланс аварійної дороги в Помірках у Харкові.
  • У міськраді з такою позицією були не до кінця згодні.
  • Селище Помірки розташоване в районі Лісопарку у Харкові. Дороги в цій місцевості ведуть до ендокринологічної клініки, обласного центру онкології, міської лікарні №28, а також обласного лабораторного центру. На аварійний стан доріг у Помірках скаржаться пацієнти та медики. Головна лікарка 28-ї лікарні Наталя Єрмолаєва в інтерв'ю службі новин "Факти ICTV" у червні розповіла, що швидкі застрягали у вибоїнах, і пацієнтів доводилося нести на ношах.
На початок