На війні загинули три військовослужбовці із Сумщини

На війні загинули три військовослужбовці із Сумщини

На війні загинули три військовослужбовці із Сумщини
. Фото: Суспільне Івано-Франківськ

На війні загинули військовослужбовці із Сумської області: молодший сержант Андрій Іщенко, Олександр Іваницький та сержант Руслан Рощик.

Про це повідомив т.в.о начальника служби зв'язків з громадськістю Сумського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Олександр Варуха.

45 річний молодший сержант Андрій Іщенко служив бойовим медиком взводу вогневої підтримки аеромобільного батальйону. Чоловік загинув 26 серпня у районі аселеного пункту Вербове, Запорізької області. Військовослужбовця поховають 8 вересня у Ромнах на Сумщині.

47-річний Сержант Руслан Рощик служив механіком апаратної. Військовослужбовець загинув 1 вересня поблизу Дубово-Василівки, Донецької області. Прощання із загиблим відбудеться 8 вересня у Конотопі.

Олександр Іваницький закінчив Глухівський агротехнічний коледж за фахом електрика. Працював на місцевому кар’єрі, був на заробітках у Києві. У травні 2023 року мобілізувався до лав ЗСУ, служив піхотинцем. Поранення отримав 19 липня, лікувався. 44-річйни військовослужбовець помер вдома 6 вересня. У чоловіка залишилася дружина та донька. Бійця поховали 7 вересня на кладовищі у Глухівській громаді на Сумщині

На війні загинули три військовослужбовці із Сумщини
Олександр Іваницький. Фото: Глухівська міська рада

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок