У футбольного клубу "Волинь" новий тренер

У футбольного клубу "Волинь" новий тренер

У футбольного клубу "Волинь" новий тренер
. ФК "Волинь"

У футбольного клубу "Волинь" новий тренер - Василь Сачко, - інформацію Суспільному підтвердив прессекретар клубу Дмитро Кузнєцов.

Василь Сачко, в минулому грав за волинську футбольну команду з 2001 по 2006 роки, на позиції нападника. В сезоні 2001-2002 Василь Сачко із 17 голами став найкращим бомбардиром Першої ліги, а “Волинь” того сезону стала чемпіоном цього турніру. Після завершення кар'єри футболіста Василь Сачко впродовж шести років тренував полтавську “Ворсклу”. 2018-го “Ворскла” під його керівництвом стала бронзовим призером Української Прем'єр-ліги та грала у груповому раунді Ліги Європи.

Нагадаємо, 14 серпня, головний тренер футбольного клубу "Волинь" Андрій Тлумак подав у відставку. Цю інформацію журналістам Суспільного підтвердив спортивний директор клубу Валентин Кошельник, який також іде з клубу. Крім того, звільняється старший тренер команди U - 19 Руслан Мостовий. За словами Валентина Кошельника, генеральна директорка клубу Євгенія Жуховицька усі заяви на звільнення підписала.

Учора у поєдинку останнього туру хрестоносці поступилися "Минаю" з рахунком 0:1. Команда закінчила сезон на п'ятому місці Першої ліги. Валентин Кошельник каже: "Стояла задача вийти у Прем'єр-лігу України. Із завданням штаб клубу не впорався".

На початок