Армія РФ атакувала дронами Житомирщину, в одній із громад виникла пожежа — що відомо

Армія РФ атакувала дронами Житомирщину, в одній із громад виникла пожежа — що відомо

Армія РФ атакувала дронами Житомирщину, в одній із громад виникла пожежа — що відомо
На Житомирщині збили "шахеди". Суспільне Житомир

В ніч на 30 серпня російська армія комбіновано атакувала Україну дронами-камікадзе та ракетами. У Житомирській області під ранок також пролунали звуки вибухів. На ранок голова Звягельської громади Микола Боровець повідомив на Facebook-сторінці громади, що армія РФ атакувала один з інфраструктурних об'єктів.

Повітряну тривогу на Житомирщині оголосили на початку третьої години ночі. Відбій був за 20 хвилин до шостої. Після відбою голова Звягельської громади Микола Боровець вийшов в ефір та повідомив про атаку армії РФ на їхню громаду.

"Вночі армія РФ атакувала один з інфраструктурних об'єктів Звягельської громади. Було завдано певних ушкоджень. Але, дякуючи ППО і нашим пожежникам, загроза небезпеки минула. Осередки загоряння ліквідували. Жертв немає, великих руйнувань теж немає", — сказав Боровець.

Згодом відеозвернення Миколи Боровця стало недоступним для перегляду.

Близько восьмої години ранку голова Житомирської ОВА Віталій Бунечко написав у своєму Telegram, що вночі Житомирщину атакували російські дрони-камікадзе, частину з яких вдалося збити.

"Завдяки ефективній роботі підрозділів протиповітряної оборони частина повітряних цілей була збита. Уламками збитого безпілотника було частково пошкоджено об'єкт інфраструктури та залізничне полотно. Осередки загоряння, що виникли через ворожу атаку, оперативно ліквідували. Місце події обстежується представниками правоохоронних органів. Жертв та постраждалих немає. Інформація про масштаб пошкоджень уточнюється", — написав Віталій Бунечко.

Підписуйтеся, читайте, дивіться головні новини Житомирщини на наших платформах:

Telegram | Instagram | Viber | Facebook | YouTube

На початок