На Сумщині у бою з ДРГ загинули четверо військових

На Сумщині у бою з ДРГ загинули четверо військових

25 серпня у бою з російською ДРГ загинуло четверо військовослужбовців 101-ї окремої бригади територіальної оборони: Олександр Марчук, Олександр Матвійчук, Микола Бровчук та Ігор Касянчик. Чоловіки потрапили під мінометний обстріл між селами Ходине та Мишутине Сумської області.

Про загибель Олександра Марчука, Олександр Матвійчук та Ігоря Касянчика повідомив у Facebook міський голова Вараша Олександр Мензул. Про загибель Миколи Бровчука повідомили на сторінці Ясінянської громади.

Микола Бровчук
Микола Бровчук. Фото: Facebook/Ясінянська тер.громада

47-річний Микола Бровчук народився в селі Чорні Тиса, жив в селі Кваси Рахівського району на Закарпатті. Чоловік служив командиром стрілецького відділення.

Олександр Марчук
Олександр Марчук. Фото: Facebook/Олександр Мензул

32-річний старший солдат Олександр Марчук народився у Вараші Рівненської області, служив на посаді старшого стрільця-оператора у стрілецькій роті.

Ігор Касянчик
Ігор Касянчик. Фото: Facebook/Олександр Мензул

29-річний солдат Ігор Касянчик також народився у Вараші, служив на посаді стрільця-помічника гранатометника у стрілецькій роті.

Олександр Матвійчук
Олександр Матвійчук. Фото: Facebook/Олександр Мензул

25-річний старший солдат Олександр Матвійчук народився у Заболотті Вараської громади. Чоловік служив на посаді гранатометника у стрілецькій роті.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок