Сумчани виграли чемпіонат України з літнього біатлону

Сумчани виграли чемпіонат України з літнього біатлону

14 серпня у селі Яворів Львівської області на базі "Західного реабілітаційно-спортивного центру" Національного комітету спорту інвалідів України завершились змагання чемпіонату України серед юніорів та юніорок з літнього біатлону.

"Збірна команда Сумської області за підсумками трьох змагальних днів посіла перше загальнокомандне місце. Наші спортсмени вибороли 2 "золоті", 4 "срібні" та 2 "бронзові" медалі", — повідомив Суспільному тренер збірної області з біатлону Василь Крот.

Стартував чемпіонат суперспринтом. У юніорів біатлоністи Сумщини Сергій Супрун та Богдан Борковський показали, відповідно, другий та третій час. Третьою у юніорок стала Ксенія Приходько.

У другий змагальний день відбулись спринтерські перегони. У юніорів дистанцію 7,5 км з двома вогневими рубежами другим пробіг представник Сумщини Сергій Супрун. У дівчат (6 км, 2 вогневих рубежі) першою пробігла Ксенія Приходько.

14 серпня у юніорів на дистанції 10 км з чотирма вогневими рубежами у юніорів Богдан Борковський посів перше місце, Сергій Сурпун – друге. У юніорок на дистанції 7,5 км — Єва Мартиненко фінішувала другою, Поліна Пуцко – третьою.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок