Троє волинян привезли нагороди з чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств в ОАЕ

Троє волинян привезли нагороди з чемпіонату світу зі змішаних єдиноборств в ОАЕ

Поліна Ковирнова з Волині
Волинянка Поліна Ковирнова (по центру) на чемпіонаті світу в Абу-Дабі, серпень 2023-го. Facebook/Андрій Зінчук

Троє із п'яти волинських спортсменів, які представляли Україну на чемпіонаті світу зі змішаних єдиноборств ММА серед юнаків та юніорів в Об'єднаних Арабських Еміратах, посіли призові місця, – повідомив тренер і керівник ГО "Федерація ММВА змішаних єдиноборств міста Луцька" Андрій Зінчук.

Змагання відбувалися в місті Абу-Дабі в спорткомплексі Zayed Sports City. Спортсмени змагалися у трьох вікових категоріях: 12-13 років, 14-15 років та 16-17 років.

"Золоту" нагороду виборола Поліна Ковирнова, яка виступала у віковій категорії 14-15 років і ваговій категорії 47 кілограмів. "Срібну" медаль здобула спортсменка Дарина Сакович, котра боролася у категоріях 12-13років і 37 кілограмів.

Троє борців із Волині привезли нагороди з чемпіонату світу в ОАЕ
Поліна Ковирнова в октагоні після переможного бою. Фото: Facebook/Андрій Зінчук

Третє місце посів волинянин Єгор Гарват. Спортсмен змагався у віковій категорії 12-13 років і ваговій категорії 34 кілограми.

Загалом чемпіонат в ОАЕ цьогоріч зібрав понад 600 спортсменів із 47 країн світу. Збірну України представляли 69 спортсменів.

Троє борців із Волині привезли нагороди з чемпіонату світу в ОАЕ
Українська команда на змаганнях в ОАЕ. Фото: Суспільне Луцьк

За підсумками чотирьох днів змагання українська команда виборола 11 золотих, 16 срібних і 17 бронзових нагород та посіла перше загальнокомандне місце.

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луцьк.

На початок