"Хто кого видалить, ще подивимось": Фельдман — Кернесу

"Хто кого видалить, ще подивимось": Фельдман — Кернесу

"Хто кого видалить, ще подивимось": Фельдман — Кернесу
.

Народний депутат України Олександр Фельдман і почесний президент концерну "АВЕК" прокоментував Суспільному заяву Харківського міського голови на сесії міськради.

Попри протести і позицію "АВЕКу", дорогу через ринок "Барабашово" побудують, сказав сьогодні на сесії Геннадій Кернес:

"А будете заважати, видалимо вас, як зуб. Знаєте, як зуби видаляють? Не знаєте, підіть до зубного лікаря і спробуйте. Дорога буде побудована".

Кореспондент Суспільного звернувся до Олександра Фельдмана з проханням прокоментувати висловлювання міського голови.

"Хіба здорова людина у статусі мера може таке говорити? Який тут коментар? Ніякої дороги не буде, ми не дозволимо. Я закликаю харків'ян, не тільки себе (сам я із собою домовився) не боятися його. Він людей намагається залякати... Його бояться, як таргана боялися у дитячій казці. А хто кого видалить, ми ще подивимося", — сказав Фельдман телефоном.

Він стверджує, що слова Кернеса про майже 57 мільйонів боргу "АВЕКа" перед містом не відповідають дійсності.

"Це суцільна брехня. Все пересмикнуто, все притягнуто за вуха. Те, що він показує вам, яка дорога мала бути, вона мала бути погоджена з нами", — сказав він.

На його думку, вирішувати це питання треба спілкуванням із людьми, шукати компроміс.

"Як нормальний мер чи нормальний губернатор може зробити щось проти громади чи проти людей? Бандитським чином підігнати бульдозер і знести, щоб люди не змогли прийти відстояти свої права? Це може. З нами у нього цього не вийде. А кому він буде видаляти зуби, ноги, геморой, це на його совісті", — сказав Фельдман.

Сьогодні Харківська міськрада прийняла рішення, яким скасувала дозвіл на надання низки земельних ділянок концерну "АВЕК" для експлуатації та обслуговування об'єктів самочинного будівництва.

За словами Кернеса, міськрада судиться із концерном та "афільованими з ним структурами".

Почати демонтаж торговельних об'єктів на шляху нової дороги почнуть після того, як на іншому майданчику збудують нові павільйони, сказав Суспільному Геннадій Кернес:

"Демонтажа не буде, поки не буде збудовано робочих місць. Це такий же МАФ, який буде збудований, тільки земля буде знаходитися в оренді у комунального підприємства, тобто у територіальної громади Харкова".

Читайте також: Кернес пропонує Фельдману спитати себе про мерство на самоті

Автори: Софія Цвєткова, Тетяна Федоркова

Фото: facebook.com/pochta.feldman

На початок