Сумчани здобули медалі на турецькому татамі

Сумчани здобули медалі на турецькому татамі

Сумчани здобули медалі на турецькому татамі
. Фото Ігоря Угніча

Міжнародний турнір "Marmara Cup 2023" зібрав 455 атлетів віком від 10 до 13 років із 13 країн світу. Там Сумщину представляли спортсмени з клубу карате "Прогрес". Вони здобули "золото", "срібло" та "бронзу".

"Це традиційні змагання Турецької Федерації Карате, що проводяться у місті Стамбул і на які допускаються тільки призери національних турнірів. Сумську область представляли юні спортсмени клубу карате "Прогрес". Сумчани внесли потужний внесок у загальнокомандний залік серед країн-учасників, в результаті збірна України вийшла на друге загальнокомандне місце після хазяїв змагань – Туреччини», - розповів Суспільному тренер клубу "Прогрес" Ігор Угніч.

"Золоті" медалі везуть у Суми Анастасія Деревянко та Олексій Рагоза. "Срібними" призерами у своїх вікових та вагових категоріях стали Олександр Новітченко, Макар Лисенко, Еліза Приходько, Вероніка Філатова, Михайло Овчаренко та Семен Осадчий. "Бронзу" на турецькому татамі вибороли Анастасія Пономаренко, Амелія Ксьондз, Єгор Лещук та Олександра Скачок.

П’ятими завершили турецький турнір Аріна Панасенко та Денис Супрун.

Готували спортсменів до цих змагань тренери Ігор Угніч, Валентин Забара, Андрій Панченко та Андрій Буглак.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок