COVID на Харківщині: за добу померли троє людей

COVID на Харківщині: за добу померли троє людей

COVID на Харківщині: за добу померли троє людей
.

Троє людей хворих на коронавірус померли у Харківській області минулої доби. Всього за чотири місяці у регіоні зареєстрували 142 смерті серед пацієнтів з COVID.

Як вказано у ранковому зведенні обласного лабцентру від 8 серпня, на Харківщині додалося 134 COVID-позитивних пацієнта. Найбільше захворілих у Харкові – 117 людей.

За понад чотири місяці карантину у регіоні виявили 4661 інфікованого.

Зараз під наглядом лікарів та на самоізоляції лишаються 2089 пацієнтів. Минулої суботи їх було на чверть менше – 1490 активних хворих.

За день, що минув, медики підтвердили одужання у 23 жителів регіону. Від початку карантину COVID подолали 2430 пацієнтів з Харківщини.

72 людини в області ще чекають на підтвердження або спростування діагнозу COVID.

Що відомо

  • В Україні 8 серпня зафіксували новий рекорд: протягом доби виявили 1489 інфікованих, 27 людей з діагнозом COVID померли.
  • Від початку тижня захворюваність на COVID в Харківській області зросла у понад 2 рази: з 13 до 31 хворого на 100 тис населення. Такі показники головна санлікарка регіону Любов Махота називає "сплеском", пояснює збільшенням кількості тестувань і небажанням людей носити маски у громадському транспорті.
  • 7 серпня Харківщина і місто Харків зокрема втрималися у зеленій зоні на мапі епідбезпеки.
На початок