Без права на заставу. Фотографа, якого підозрюють у зґвалтуванні дівчинки в Сумах, взяли під варту

Без права на заставу. Фотографа, якого підозрюють у зґвалтуванні дівчинки в Сумах, взяли під варту

Без права на заставу. Фотографа, якого підозрюють у зґвалтуванні дівчинки в Сумах, взяли під варту
. Суспільне

Чоловіку, якого підозрюють у зґвалтуванні дівчинки в Сумах, обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права на заставу. Про це повідомили у прокуратурі Сумської області. Підозрюваний, за версією слідства, є відомим фотографом в Полтавській області.

Рішення щодо запобіжного заходу прийняв 4 серпня Ковпаківський районний суд Сум.

1 серпня до поліції звернулась жителька Сумського району, яка повідомила, що її донька зустрічалась із дорослим чоловіком, який вчиняв дії сексуального характеру щодо неї.

Дівчинка познайомилась з чоловіком у соцмережі. Декілька днів вони переписувались, а потім домовилися про зустріч. При цьому чоловік наполягав, щоб дівчинка нічого не розповідала батькам.

“31 липня чоловік приїхав за дівчиною на власному авто і пообіцяв звозити в кафе, однак відвіз її на орендовану квартиру, де вчиняв з нею дії сексуального характеру, які можна кваліфікувати як зґвалтування”, - йдеться у повідомленні поліції.

Підозрюваний продовжив писати дівчині, домовляючись про наступну зустріч, на яку він просив привести подружку. Це листування вже відбувалась під контролем правоохоронців, які встановили особу чоловіка та 2 серпня затримали його в Полтавській області. Встановлено, що чоловік проживає на Полтавщині, йому 31 рік.

Суспільне не має коментаря підозрюваного та його представників. Його адвокатка, Таміла Беспала, поки не бере слухавку. Редакція залишає за ними право висловити свою позицію.

Що відомо

  • Дії підозрюваного кваліфікували за ч. 2 ст. 156 (розбещення малолітньої) та ч. 4 ст. 152 (вчинення дій сексуального характеру, пов’язаних із проникненням в тіло іншої особи) Кримінального Кодексу України.
  • За скоєне йому загрожує до 15 років позбавлення волі.
На початок