РФ втретє обстріляла Харків 16 липня. Що відомо про ракетну атаку

РФ втретє обстріляла Харків 16 липня. Що відомо про ракетну атаку

Доповнено
РФ втретє обстріляла Харків 16 липня. Що відомо про ракетну атаку
Ракети РФ С-300 над Харковом. 16 лютого 2023 року. Фото: AP Photo / Vadim Belikov

У Харкові було чути щонайменше два вибухи втретє протягом доби.

За попередньою інформацією, РФ знову обстріляла Основʼянський район, повідомив міський голова Ігор Терехов.

За інформацією речника облпрокуратури Дмитра Чубенка, о 22:10 РФ обстріляла територію того ж промислового підприємства в Основ‘янському районі, що й у попередній раз 16 липня. Поранених та загиблих немає.

Що відомо про вибухи у Харкові 16 липня

У Харкові вночі 16 липня було чути щонайменше три вибухи. Перший пролунав о 01:30. У місті та області оголосили повітряну тривогу о 01:29.

За даними Ігоря Терехова, зафіксували влучання у Шевченківському районі Харкова.

Рятувальники знайшли дві вирви в ґрунті у Шевченківському районі Харкова після ударів РФ вночі 16 липня, повідомила пресслужба обласного управління ДСНС. Загалом протягом доби рятувальники Харкова чотири рази виїжджали на перевірку ймовірних місць влучання, у трьох випадках інформація не підтвердилася.

За даними керівника ОВА Синєгубова, дві з чотирьох ракет, які РФ випустила по місту, розірвалися в повітрі: ""Дві інші ракети влучили в землю на стадіоні та в дорожнє покриття на території Шевченківського району Харкова. В чотириповерховому будинку вибито вікна".

Вдруге РФ поцілили по території промислового підприємства в Основ'янскому районі Харкова. Відомо про одного загиблого та трьох поранених — всі працівники цього підприємства, по території якого поцілила РФ двома ракетами типу С-300, випущеними з території Білгородської області, повідомили в обласній прокуратурі.

Підписуйтесь на новини Харкова та області в Facebook, Viber, Instagram, Telegram, Youtube

На початок