Частина будівель в Лисичанську може залишитися без опалення

Частина будівель в Лисичанську може залишитися без опалення

Частина будівель в Лисичанську може залишитися без опалення
. Фото: Суспільне Донбас

У Лисичанську 5 будинків, виконком та будинок культури взимку можуть залишитися без теплопостачання та гарячої води. Про це розповів директор комунального підприємства "Лисичанськтепломережа" Андрій Панаіт.

Як розповіла Суспільному мешканка одного з будинку де мають вимкнути опалення та гарячу воду Валентина Невечеря, тепловики тільки зараз попередили людей про відключення.

За словами жінки, аби перейти на індивідуальне опалення потрібно мінімум 50 тисяч гривень. Валентина Невечеря каже, що таких коштів немає.

Ще одна місцева жителька Алла Кірдан розповіла Суспільному, що близько третини будинку перейшло на індивідуальне опалення, через те, що тарифи за якими потрібно платити для людей непосильні.

Як розповіла Суспільному завідувачка палацу культури "Діамант" Марина Сичова, від централізованого опалення від’єднають й палац культури у якому займається з пів тисячі місцевих жителів, віком від трьох років.

"Нас попередили про демонтаж газового обладнання котельної, зайшов лист на начальника від лютого цього року. Що по закінченню опалювального сезону газове обладнання буде демонтовано", - каже Марина Сичова.

За словами директора комунального підприємства "Лисичанськтепломережа" Андрія Панаіта, котельню мають демонтувати через припис, щодо порушення вимог пожежної та техногенної безпеки.

На початок