У Росії заявили, що збили українські безпілотники, які летіли у бік Москви

У Росії заявили, що збили українські безпілотники, які летіли у бік Москви

ЗМІ
У Росії заявили, що збили українські безпілотники, які летіли у бік Москви
У Росії збили безпілотники, які летіли в сторону Москви. AP

Зранку 4 липня у Московській та Калузькій областях РФ пролунали вибухи. За інформацією Міністерства оборони Росії, протиповітряна оборона збила чотири безпілотники.

У Міноборони Росії заявили, що військові запобігли "терористичній атаці" за допомогою п’яти БПЛА, які нібито запустила українська сторона, чотири з них були збиті.

"Чотири українські БПЛА на території Нової Москви знищені засобами ППО. Ще один БПЛА придушений засобами радіоелектронної боротьби та зазнав аварії на території Одинцовського району Московської області", — йдеться у повідомленні.

Міністерство стверджує, що в результаті атаки постраждалих та руйнувань немає.

Раніше російські ЗМІ повідомили, що два безпілотники збили в Новій Москві в районі селища Валуєво, постраждалих і руйнувань немає. Це сталося за 10-15 кілометрів від столиці РФ.

Ще один безпілотник збили в Калузькій області. Повідомляється, що це були безпілотники літакового типу.

Ще один безпілотник літакового типу впав у районі Кубинки Московської області, повідомили в екстрених службах. За попередніми даними, постраждалих немає.

П'ять літаків, що прибувають до аеропорту Внуково, перенаправили в інші столичні аеропорти, випливає з даних онлайн-табло Внуково, передає ТАСС.

На початок