Командувач об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв закликав мешканців прикордонних районів Сумщини евакуюватися

Командувач об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв закликав мешканців прикордонних районів Сумщини евакуюватися

Сумський напрямок залишається найбільш небезпечним у Північній операційній зоні. У зв'язку з цим командувач об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв закликав мешканців прикордонних районів Сумщини виїздити задля їхньої безпеки. Про це він повідомив у своєму Telegram-каналі.

Російські військові завдають ударів з артилерії, мінометів, реактивних систем залпового вогню по прикордонню Сумщини, йдеться в повідомленні.

“Я закликаю всіх громадян, які мешкають у прикордонних районах Сумщини виїхати”, - зазначив командувач об’єднаних сил ЗСУ.

За його словами, місцева влада знає алгоритми та шляхи евакуаційних заходів.

"Голова обласної адміністрації знає, як провести цей виїзд у більш безпечні міста. Все для цього є. Будь ласка, виїжджайте для того, щоб зберегти своє життя, це дуже важливо. А Сили оборони продовжать боронити українську землю", - зазначив Сергій Наєв.

Нагадаємо, 24 червня 2023 року Сергій Наєв сказав, що нині загрози повторного наступу російських військ на Сумську область немає. За його словами, в армії РФ зараз для цього недостатньо сил.

Що відомо про обстріли Сумщини 29 червня

  • Вночі та вранці 29 червня російські військові обстрілювали три громади Сумщини. Зафіксовано 13 вибухів. За попередньою інформацією, загиблих та пошкоджень немає.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок