На Черкащині зіткнулися мікроавтобус і вантажівка. Є загиблі

На Черкащині зіткнулися мікроавтобус і вантажівка. Є загиблі

Оновлено
На Черкащині зіткнулися мікроавтобус і вантажівка. Є загиблі
. Фото Головного управління Держслужби з надзвичайних ситуацій Черкащини, ДТП на трасі Стрий - Ізварине 26 червня 2023 року, четверо людей загинули, 10 отримали травми

На Уманщині 26 червня зіткнулися мікроавтобус та вантажівка. Як розповіла Суспільному речниця Головного управління держслужби з надзвичайних ситуацій Черкащини Юлія Норовкова, рятувальники деблокували тіла чотирьох загиблих людей.

Ще один заблокований — вижив.

ДТП сталася 26 червня на трасі "Стрий — Ізварине" поблизу села Бабанка:

"У результаті зіткнення чотири людини загинули. Рятувальники деблокували тіла загиблих із понівеченого авто та одного травмованого", — розповіла речниця.

У коментарі Суспільному речниця Центру екстреної допомоги та медицини катастроф Анастасія Столбова розповіла, що травми отримали десятеро людей, серед них — діти:

"По приїзду з'ясували, що потерпілих – 10. Медики констатували смерть трьох людей, з яких один чоловік та дві жінки. Ще одна жінка померла в автомобілі швидкої допомоги — травми були несумісні з життям".

З її слів, після наданої допомоги, 11-річну дитину з попереднім діагнозом: закритий пневмоторакс, у тяжкому стані та 16-річну у стабільному госпіталізовано до Уманської міської лікарні. У чоловіка та жінки попередньо діагностували травму грудної клітки та забій стегна, у 15-річної дівчини – забій коліна та садна. Трьох пасажирів буса доставили до Уманської центральної районної лікарні. У водія вантажівки попередньо гостра реакція на стрес, після допомоги чоловік залишився на місці.

На Черкащині зіткнулися мікроавтобус і вантажівка
Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкащини, ДТП На Уманщині 26 червня 2023 року

На Черкащині 26 червня зіткнулися мікроавтобус і вантажівка. Є загиблі
Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкащини, ДТП На Уманщині 26 червня 2023 року

На місці працювали правоохоронці, деталі та причини автоаварії розслідує слідчий з ДТП. Їх нададуть згодом, розповіли в пресслужбі.

Маєте новину про події з життя на Черкащині? Надсилайте сюди

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

На початок