У Середино-Будській громаді на Сумщині через обстріл пошкоджені будинки

У Середино-Будській громаді на Сумщині через обстріл пошкоджені будинки

Армія РФ 11 червня обстріляла Білопільську, Ворожбянську, Есманьську та Середино-Будську громади Сумщини. У Середино-Будській громаді загалом пошкоджені чотири приватні будинки, повідомили в ОВА.

Середино-Будська громада: зафіксовано мінометний обстріл (16 вибухів) та з АГС (40 вибухів). Пошкоджені два приватні будинки. Також був обстріл з артилерії (12 вибухів). Пошкоджений ще один приватний будинок. Вранці 11 червня в результаті обстрілу самого міста з міномета (16 вибухів) та з АГС (40 вибухів) пошкоджений приватний будинок.

Білопільська громада: після опівночі чотири БпЛА Shahed ударили по місту Білопілля. Пошкоджені адмінбудівля, приміщенню навчального закладу, виробничі приміщеннях. Також був обстріл громади з РСЗВ – 7 вибухів.

Ворожбянська громада: артобстріл з САУ (3 вибухи).

Есманська громада: мінометний обстріл (15 вибухів).

Усього, за даними ОВА, станом на 09:00 11 червня сили РФ десять разів обстріляли прикордонні громади Сумщини. Зафіксовані 169 вибухів.

За уточненою інформацією ОК "Північ", місто Середина-Буда обстрілювали зі ствольної артилерії близько 00:40 та мінометів о 04:20, а село Фотовиж Есманьської громади з мінометів о 02:00 та 02:25.

Що відомо про обстріл Сумської області 10 червня

  • Протягом дня, 10 червня, російські військові завдавали ударів по дев'ятьох громадах Сумщини. У Дружбівській громаді пошкоджені чотири приватні будинки, у Середино-Будській — лінія електропередач, у Білопільській — складське приміщення фермерського господарства, вантажні автомобілі, трактор, навантажувач та ЛЕП.

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок