Вночі над Одещиною збили вісім безпілотників та дві ракети

Вночі над Одещиною збили вісім безпілотників та дві ракети

Вночі над Одещиною збили вісім безпілотників та дві ракети
Наслідки влучання уламків безпілотника, Одеса, 10 червня. Фото: Суспільне Одеса

Над Одещиною вночі з 9 на 10 червня збили вісім безпілотників типу "Shahed-131/136", якими росіяни атакували регіон. Про це в ефірі телемарафону "Єдині новини" повідомила начальниця пресцентру сил охорони та оборони Півдня Наталя Гуменюк.

Через влучання уламків дрона в багатоквартирний будинок отримали поранення 27 людей, серед яких троє дітей та вагітна жінка, троє загинули.

Також вночі російська армія завдала ракетного удару по узбережжю Одещини:

"Дві ракети було знищено, одна влучила безпосередньо в узбережжя і внаслідок розліту уламків і вибухової хвилі пошкоджено житлові будинки і три людини отримали поранення", — повідомила очільниця пресцентру.

ОНОВЛЕНО. 8:54. 10 людей отримали поранення внаслідок нічної атаки Білгород-Дністровського району Одещини, повідомили в ОВА. Вибуховою хвилею пошкодило житлові будинки.

Що відомо про атаку на Одещину

  • Вночі 9 червня російська армія атакувала Одесу дронами-камікадзе "Shahed-131/136". Уламки російського дрона червня влучили у будинок, там сталася пожежа. Вибуховою хвилею розбиті вікна у будинках поруч.
  • Від уламків безпілотника отримали пошкодження дві школи та три дитячі садочки. За даними ОК "Південь", від уламків безпілотника в Одесі отримали пошкодження щонайменше чотири багатоповерхівки.
  • Прокуратура почала досудове розслідування нічної атаки Одещини ракетами й безпілотними.

Читайте нас у Telegram, Viber, Facebook та Instagram: головні новини Одеси та області

На початок