На Луцькій автостанції розповіли, куди та звідки рухався захоплений автобус

На Луцькій автостанції розповіли, куди та звідки рухався захоплений автобус

На Луцькій автостанції розповіли, куди та звідки рухався захоплений автобус
. Суспільне Волинь

Автобус їхав з села Красилівка Камінь-Каширського району, на "Луцькій автостанції №1" на цей рейс купили квитки двоє людей. Далі, автобус рушав до міста Берестечко, Горохівського району, по дорозі мав заїхати на "Луцьку автостанцію №2", що на вулиці Львівській, а опинився на Театральному майдані міста з заручниками.

На Луцькій автостанції №1 нині працюють поліцейські і слідчі. Диспетчерка Руслана Єленіна розповіла: о 8 годині 50 хвилин рейсовий автобус із пасажирами прибув із Краснилівки на Луцьку автостанцію. О 9.05 рушив з 5-ої платформи на Берестечко.

У салоні автобуса були пасажири, окрім двох, які підсіли у Луцьку. " Це була жінка з чоловіком, їм було до 40-ка років", - каже касирка Віра Джура.

Згідно з розкладом, захоплений автобус, мав повертається з Берестечка на Краснилівку о 15:55.

Начальник Луцької автостанції №2 Ігор Модл розповів кореспондентам суспільного: "Автобус вчасно прибув, вчасно виїхав із платформи, було продано два квитки із автобусної станції, там ще підсіли пасажири, вісім. Увесь масив інформації, який необхідний був, ми надали співробітникам органів внутрішніх справ, включно із відеофайлами".

Нагадаємо, у центрі Луцька вранці 21 липня чоловік забарикадувався в рейсовому автобусі "Еталон". Він здійснив два постріли в бік правоохоронців та кинув гранату, яка не здетонувала. Разом зі зловмисником в автобусі перебувають від 10 до 20 заручників.
На початок