На Одещині в ДТП загинуло шестеро людей

На Одещині в ДТП загинуло шестеро людей

На Одещині в ДТП загинуло шестеро людей
. УНІАН

В Одеській області в результаті ДТП загинуло шестеро людей, ще троє – госпіталізовано. Про це 18 липня повідомляє Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Поблизу села Саф’яни Ізмаїльського району сталося зіткнення двох легкових автомобілів, внаслідок чого загинуло 6 осіб та 3 особи госпіталізовано. До деблокації загиблих залучено рятувальників та техніку.

Причини аварії, яка сталася близько 7 ранку, невідомі.

ОНОВЛЕНО

Як розповіли у пресслужбі Нацполіції в Одеській області, ДТП сталась близько 8 ранку. Серед 3 людей, які травмувались, дитина 2018 року народження.

Наразі рух автомобілів поблизу села Саф’яни Ізмаїльського району ускладнений, його контролюють поліцейські.

У відомстві просять водіїв за можливості обирати альтернативний маршрут пересування.

Правоохорнці вирішують питання щодо внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть.Кримінального кодексу України.

За даними пресслужби Одеської ОДА, 35 – річний чоловік та 30 – річна жінка знаходяться у тяжкому стані в Міській лікарні міста Ізмаїл.

У чоловіка діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс мозку та закритий перелом шийки правого стегна, у жінки – закритий перелом лівого стегна. Дитина 2018 року за оцінками медиків, у задовільному стані.

На Одещині в ДТП загинуло шестеро людей
Аварія на Одещині. 18 липня 2020 року. ДСНЧ

На Одещині в ДТП загинуло шестеро людей
ДТП на трасі Одеса-Рені. Фото: пресслужба Нацполіції в Одеській області

На Одещині в ДТП загинуло шестеро людей
Наслідки аварії на трасі Одеса-Рені. Фото: пресслужба Нацполіції в Одеській області

Напередодні родина з чотирьох людей травмувалася внаслідок ДТП в Білгород-Дністровському районі Одещини. Серед травмованих - двоє дітей 2003 та 2011 років народження.

Що відомо

  • За 29 років незалежності України у ДТП загинули 174 095 людей, ще понад 1 мільйон 264 тисяч — постраждали. Такі дані навели у МВС.
  • За 2019 рік поліція зафіксувала 116 тисяч фактів водіння у нетверезому стані, з них 16 тисяч протоколів патрульної поліції були закриті судами.
На початок