На Сумщині відбулися футбольні матчі півфіналів двох кубкових турнірів

На Сумщині відбулися футбольні матчі півфіналів двох кубкових турнірів

На Сумщині відбулися футбольні матчі півфіналів двох кубкових турнірів
. Unsplash

Півфінали кубкових турнірів відбулись 15 липня на полях Сумщини. Ігри відбувалися у Миколаївці Білопільського району, Глухові та Северинівці Сумського району.

У Миколаївці місцева "Вікторія" у півфінальному матчі-відповіді кубку України серед аматорських команд приймала "Таврію" з Новотроїцького Херсонської області. У першому матчі "Вікторія" перемогла з рахунком 1:0. У другому - забила у ворота "Таврії" два голи у другому таймі. Ударами головою після подачі кутового відзначились Ігор Чередниченко та Тарас Михайлюк.

У фіналі кубку команда Артема Радіонова зустрінеться з "Олімпією" із Савенців – лідером чемпіонату Полтавської області.

У цей же день у Глухові та Северинівці відбулись півфінальні матчі кубку Сумської області з футболу.

У Глухові футбольний клуб "Тростянець" з рахунком 4:0 переміг глухівського "Велетня". Другим фіналістом кубкового турніру став "Колос", який у Северинівці здолав (з рахунком 2:1) "Явір" з Краснопілля.

Щодо проведення фіналу змагань, в асоціації футболу Сумської області ще не визначились, розповів голова Андрій Прохорович. "Ми поки плануємо два міста - Тростянець та Суми, стадіон "Ювілейний", - сказав Прохорович.

Крім того, за словами Андрія Прохоровича, відкритим залишається питання дати проведення фіналу. Адже гравці футбольного клубу "Тростянець", який збирається виступати у другій лізі чемпіонату України, у разі підписання професійного контракту не матимуть права брати участь у кубку області.

Автор - Олександр Качанов

Що відомо

  • Фінальні матчі Кубку України з футболу серед аматорських команд відбудуться 22 та 29 липня.
На початок