Переправляли злочинців. На Волині ліквідували канал незаконної міграції

Переправляли злочинців. На Волині ліквідували канал незаконної міграції

Переправляли злочинців. На Волині ліквідували канал незаконної міграції
. Держприкордонслужба

Двох жителів Ратнівського району затримали цієї ночі поблизу державного кордону. Чоловіки переправляли з території України до Білорусі громадян Російської Федерації, які мали проблеми з законом. Про це повідомляє сайт Держприкордонслужби.

Одного з чоловіків затримали під час спроби перетнути кордон разом з громадянином Білорусі. Спільника, який займався переправою злочинців за кордон теж знайшли та затримали.

За місцем проживання одного із затриманих провели обшук. У Держприкордонслужбі кажуть: було виявлено речові докази, що вказують на причетність до вчинення даного злочину.

Переправляли за кордон злочинців. На Волині ліквідували канал незаконної міграції
Переправляли за кордон злочинців. На Волині ліквідували канал незаконної міграції. Держприкордонслужба

На даний час чоловіки затримані. Вирішується питання про повідомлення їм про підозру в незаконному переправленні осіб через державний кордон та обрання запобіжного заходу. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до семи років. 

Нагадаємо, наприкінці червня поблизу села Римачі Любомльського району правоохоронці затримали організатора каналу незаконної міграції. Чоловік намагався незаконно переправити до Польщі двох громадян Шрі-Ланки.

На початок