Ліки та розхідні матеріали: Черкаській райлікарні передали гуманітарну допомогу

Ліки та розхідні матеріали: Черкаській райлікарні передали гуманітарну допомогу

Антибіотики, протизапальні, знеболювальні засоби, хірургічні халати та розхідні медичні апарати передав для Черкаської центральної райлікарні гуманітарний хаб "Черкаси".

В умовах воєнного стану важливо, аби пацієнти отримували своєчасну медичну допомогу, а медзаклади були забезпечені всім необхідним, розповіла Суспільному керівниця доброчинної організації Анна Вовк.

Керівниця гуманітарного хабу "Черкаси" Анна Вовк розповіла, що запитів до хабу надходить надзвичайно багато з усієї України. Але першочерговою задачею у хабі ставлять задачі забезпечити лікарні Черкащини.

"Був запит і від Черкаської центральної райлікарні, тому що ми розуміємо, що кількість переселенців тут набагато збільшилася. Крім того, що вони обслуговують місцевих жителів, вони обслуговують і внутрішньо переміщених осіб. Ми перед цим вже відвозили допомогу у Чорнобай, Кам’янку, Черкаси. Це у нас такий стандартний набір гуманітарної допомоги", — розповіла Анна Вовк.

Гуманітарний хаб "Черкаси"
Суспільне Черкаси

Головний лікар черкаської центральної райлікарні Микола Гуськов зауважив, що кожна доброчинна допомога для закладу дуже важлива

"Допомога для нас вкрай важлива на сьогодні, коли ми фінансуємося не з централізованих джерел, а коли фінансуємося з тих грошей, які самі заробляємо в НСЗУ України. Кількість пацієнтів хірургічного профілю у нас суттєво збільшилася, також пацієнтів які отримують паліативну допомогу. Збільшилася кількість пацієнтів, і ми потребуємо додаткової медичної допомоги, продуктів, засобів гігієни", — сказав Микола Гуськов.

Черкаська районна лікарня
Суспільне Черкаси

Маєте новину про події з життя на Черкащині? Надсилайте сюди

Читайте нас у Telegram: головні новини Черкащини та України

Дивіться нас на YouTube: найцікавіші новини Черкащини та України

На початок