Понад пів тони рапанів: на Одещині групу людей підозрюють у браконьєрстві

Понад пів тони рапанів: на Одещині групу людей підозрюють у браконьєрстві

Понад пів тони рапанів: на Одещині групу людей підозрюють у браконьєрстві
. Ізмаїльський прикордонний загін

Представники Ізмаїльського прикордонного загону затримали у Жебріянській бухтіМілководна частина Чорного моря, розташована в північній частині Кілійської дельти Дунаю. , що на Одещині, групу людей за підозрою у браконьєрстві. Вони нібито незаконно виловили понад 650 кілограмів рапанів. Про таке розповіли сторінці загону в Facebook.

Там зазначили, що загальна вага рапанів, що вилучили у чоловіків, складає понад 650 кілограмів. За попередніми підрахунками прикордонників, у такий спосіб затримані завдали державі школи на понад 13,5 тисяч гривень.

Для вилову рапанів начебто використовували заборонене рибацьке знаряддя.

Як пояснили в Ізмаїльському прикордонному загоні, відповідальний за вилов - керманич судна. На чоловіка склали адміністративний протокол за "грубе порушення правил рибальства". Увесь вилов та знаряддя вилучили до рішення суду.

Суспільне Одеси готове надати право затриманим озвучити свою позицію. Для цього рекомендуємо зв'язатися з редакцією у будь-який зручний спосіб.

На Одещині затримали людей, яких підозрюють у незаконному вилові понад пів тонни рапанів
На Одещині затримали людей, яких підозрюють у незаконному вилові понад пів тонни рапанів. Ізмаїльський прикордонний загін

Читайте також

На початок