Мама полоненого азовця з Волині виступила з промовою в ООН

Мама полоненого азовця з Волині виступила з промовою в ООН

Мама полоненого азовця з Волині виступила з промовою в ООН
Світлана Богдан біля будівлі ООН у Женеві. Фото: Міжнародний волонетрський центр "Марлог"

Мама полоненого військовослужбовця "Азову" Світлана Богдан із Ковеля виступила з промовою у Швейцарії, в Організації Об'єднаних Націй, – повідомили в міжнародному волонтерському логістичному центрі "Марлог".

Світлана Богдан виступила з промовою на сесії робочої групи ООН з насильницьких чи недобровільних зникнень та передала звернення від батьків полонених азовців. Також у жінки відбулась зустріч з провідними спеціалістами Міжнародного комітету Червоного Хреста.

Разом з іншими українцями жінка взяла участь у маніфестації з визволення полонених захисників "Азову" біля Штаб-квартири ООН в Женеві.

Мама полоненого військового з Волині витсупила з промовою в ООН
Маніфестація з визволення полонених захисників "Азову" у Женеві. Фото: Міжнародний волонтерський логістичний центр "Марлог"

Син Світлани Богдан Андрій служив у полку "Азов" з 2019 року. Пішов туди разом з другом та однокласником Владиславом. 24 лютого хлопці були в Маріуполі, обороняли завод "Азовсталь". З 16 травня 2022 перебувають у російському полоні.

Світлана Богдан працює медичною сестрою в навчальному закладі. У вільний від роботи час жінка волонтерить у ковельському волонтерському центрі "Марлог".

Термінові новини читайте в Telegram та Viber Суспільного Луць

На початок