"Сумчанка" лідирує у чемпіонаті України з хокею на траві

"Сумчанка" лідирує у чемпіонаті України з хокею на траві

"Сумчанка" лідирує у чемпіонаті України з хокею на траві
. Суспільне Суми

Матчем між муніципальним спортивним клубом "Сумчанка" та збірною Полтави 30 квітня завершився перший тур чемпіонату України з хокею на траві серед жіночих команд "Суперліги". Команда Світлани Макаєвої перемогла з рахунком 12:0.

З шістнадцятьма очками у чотирьох матчах "Сумчанка" очолює турнірну таблицю "Суперліги". Наразі у ворота суперниць у цих поєдинках МСК забив 37 м’ячів і пропустив один.

"Четверо дівчат 2009 року народження з нашої спортшколи, молоді зірочки грали у цьому турі за "Сумчанку". Тож, звісно, важкувато було. Плюс п’ятеро гравчинь "Сумчанки" грають за "ІФК СумДПУ". Третя сумська команда усім складом готується до чемпіонату світу до 18 років. Результати прогнозовані, але цікаві. Грою команди я задоволена", — сказала головна тренерка МСК "Сумчанка" Світлана Макаєва.

На другому місці йде бориспільській "Колос" (13 очок), на третьому – команда Інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету (10 очок). Нижче у турнірній таблиці розташувались збірні команди Сумської області (7 очок) та Полтави (4 очка).

Читайте також

  • Новий рекорд Сумщини: відкритий чемпіонат області з жиму лежачи відбувся у Сумах

Читайте Суспільне у Telegram

Долучайтесь до нашої спільноти у Viber

Підписуйтеся на наш Instagram

На початок