На фронті загинув журналіст Володимир Мукан

На фронті загинув журналіст Володимир Мукан

На фронті загинув журналіст Володимир Мукан
. Володимир Мукан. Фото: Facebook

Під час виконання бойового завдання на лінії фронті загинув журналіст, PR-менеджер, власник агенції комунікацій та співорганізатор "Old Car Land" Володимир Мукан.

Про це на своїй Facebook-сторінці повідомив журналіст Ельдар Сарахман.

"Загинув Володимир Мукан. Наш прекрасний друг, журналіст. Останній дзвінок — за день до. Ти все відчував. Володя", — написав він.

Смерть Мукана підтвердили у Навчально-науковому інституті філології КНУ імені Тараса Шевченка.

"Страшна новина сьогодні. Під час виконання бойового завдання героїчно загинув Володимир Сергійович Мукан. Таку правильну людину за поглядами треба ще пошукати. Він був націоналістом у хорошому розумінні. Любив українське й Україну. Виховував своїх синів, як козаків, – свободолюбивими та націєзорієнтованими. Успішний PR-менеджер, власник агенції комунікацій, співорганізатор "Old Сar Land", аспірант, випускник і співробітник Навчально-наукового інституту філології, автор ідеї "Філологічний календар", — йдеться у повідомленні.

В інституті повідомили, що у загиблого залишилася дружина Анна, співробітниця відділу зв'язків із громадськістю ННІФ, а також двоє синів — Андрій та Ярослав.

21 квітня Володимир Мукан повідомляв, що отримав офіцерське звання.

"Став офіцером Збройних сил України! Ніколи не думав, що буду військовим. Але випала честь служити в час війни і отримати погон молодшого лейтенанта саме в зоні бойових дій на найгарячішому напрямі", — писав він.

Читайте також

ЗСУ отримають далекобійні ракети від Великої Британії, Україна залучила перші інвестиції. 431 день війни. Онлайн

На початок