“Побив лопатою і намагався спалити”: на Одещині чоловіка підозрюють у вбивстві

“Побив лопатою і намагався спалити”: на Одещині чоловіка підозрюють у вбивстві

“Побив лопатою і намагався спалити”: на Одещині чоловіка підозрюють у вбивстві
. УНІАН

Правоохоронці затримали 46-річного мешканця міста Арциз, що в Одеській області, за підозрою у вбивстві. Він нібито до смерті побив знайомого лопатою. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції регіону.

За версією слідства, чоловіки вживали алкоголь на подвір’ї підозрюваного. Між ними виник конфлікт, під час якого господар побив гостя садовою лопатою. Внаслідок отриманих травм чоловік помер на місці, запевнили в поліції.

Після цього підозрюваний начебто намагався спалити тіло. На місці подій правоохоронці вилучили лопату, каністру з бензином та інші докази, додали в пресслужбі.

Також поліцейські виявили в одному з приміщень будівлі декілька десятків “висаджених та оброблених” кущів конопель. Їх теж вилучили та направили на експертизу.

Підозрюваному вже обрали запобіжний захід - тримання під вартою. Йому закидають порушення ч. 1 ст. 115Умисне вбивство. та ч. 2 ст. 310Посів або вирощування снотворного маку чи конопель. Кримінального кодексу України.

Наразі поліцейські встановлюють особу загиблого. Також планують провести декілька експертиз, зокрема судово-психіатричну, аби визначити осудність Психічний стан людини, за якого вона під час вчинення злочину могла усвідомлювати свої дії (бездіяльність) і керувати ними.затриманого.

Суспільне Одеси готове надати право підозрюваному озвучити свою позицію. Для цього рекомендуємо зв'язатися з редакцією у будь-який зручний спосіб.

Читайте також

  • На Одещині чоловіка ув'язнили на 12 років за викрадення та зґвалтування 8-річної дитини
  • 29 колото-різаних ран: в Одесі двох людей ув'язнили за вбивство пенсіонерки
  • В Одесі арештували охоронця клубу, підозрюваного у вбивстві клієнта
  • Поліція затримала кілерів-невдах, які мало не спалили себе живцем
  • В Одесі на автомайданчику сталася бійка, одна людина загинула
На початок