На Вінниччині ремонтують міст протяжністю 206 метрів, який пролягає через Південний Буг

На Вінниччині ремонтують міст протяжністю 206 метрів, який пролягає через Південний Буг

На Вінниччині ремонтують міст протяжністю 206 метрів, який пролягає через Південний Буг
. Оригінальне

У Немирівському районі ремонтують міст протяжністю 206 метрів, який пролягає через Південний Буг. Сьогодні почали розбирати огородження і старі залізобетонні плити. Ремонтують міст - капітально, - каже Володимир Костенко, директор Служби місцевих автодоріг в області.

Знаходиться міст у Немирівському районі між селами Семенки і Нижча Кропивна. Споруду побудували 44 роки тому, відтоді капітально не ремонтували. Розповідає Володимир Костенко - директор «Служби місцевих автомобільних доріг у Вінницькій області».

"В минулому році інженери відділу якості і контролю при обстеженні об'єктів було встановлено безліч дефектів, плюс враховуючи що міст дійсно є стратегічним — ми рекомендували включити його в перелік тих, що фінансуватимуться за кошти субвенції державного дорожнього фонду", — розповів Костенко.

Тендер виграла підрядна організація «Енергетично-дорожнє будівництво». Вартість робіт оцінили у майже 38 млн. грн. Ремонтувати об'єкт почали два тижні тому — каже представник фірми-підрядника Валерій Крупський.

"Зараз проводиться демонтаж тротуарних блоків. Повністю все буде. Від опор до тротуара і новими шарами асфальто-бетонної розмітки" - зазначив Крупський.

На час ремонту, їздити через міст можуть лише легкові автівки до 3.5 тон. Водіїв дорожники просять «не ганяти». Вантажівки їздять в об“їзд трасою Брацлав - Немирів.

Капітальний ремонт мосту у Немирівському р-ні мають закінчити до листопада. Після чого візьмуться за ремонт дороги. Каже директор фірми-замовника Володимир Костенко. За його словами, на Вінниччині 2020 року передбачено виконання ремонтних робіт на 26 об'єктах, серед яких і 9 мостів.

Читайте також

  • У Вінниці збудували майданчик для стрітворкауту
  • На Вінниччині археологи відшукали артефакти XVII століття
  • У Вінниці ремонтують підземний перехід біля ринку Урожай
На початок